TEAM

WIE ZIJN WE?

Kinecore bestaat uit een gemotiveerd team met een passie voor kinesitherapie. Omdat onze praktijk bestaat uit twee vaste werknemers kunnen we een persoonlijke en gerichte aanpak garanderen. Elke patiënt wordt van A tot Z opgevolgd, met evenveel aandacht in elke fase van de behandeling.

LIesbet

Hallo, ik ben Liesbet Corthouts! In ‘92 studeerde ik af als kinesist, in datzelfde jaar heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Die praktijk is uitgegroeid tot Kinecore. Al meer dan 27 jaar sta ik dagelijks paraat in onze praktijk, steeds met evenveel plezier. De grootste voldoening haal ik uit de glimlach op het gezicht van mijn patiënten als ze de praktijk tevreden verlaten. 

Torre

Hey, ik ben Torre. In 2015 studeerde ik af aan de KU Leuven als kinesist met een specialisatie in musculoskeletale kinesitherapie. In 2016 behaalde ik een postgraduaat Manuele Therapie. Ondertussen werk ik voltijds als kinesist en volg ik op regelmatige basis bijscholingen zodat ik mijn patiënten steeds op de beste manier kan behandelen. 

Dirk

Hallo, ik ben Dirk. Ik vul het Kinecore-team aan als osteopaat. Na de eerste stappen van mijn carrière als kinesist, heb ik mij volledig gestort op osteopathie.
Iedere dag weer ben ik blij dat ik op zo een persoonlijke manier kan samenwerken met patiënten om hun pijn te verlichten en/of verhelpen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kan je niet tot bij ons geraken omwille van pijn of andere factoren? Dan komen we graag tot bij jou. Wij zijn flexibel en zoeken graag samen naar een oplossing die ons beiden schikt.

CONTACT

Onze-Lieve-Vrouwstraat 142, 3550 Heusden-Zolder

011 53 89 80

info@kinecore.be

VOLG ONS

Made with 💜 by Yungo